Aranjamente florale nunta

Aranjamente florale masini

Aranjamentele florale pentru masini au o importanta deosebita si au rolul de a le deodebi masina mirilor si a nasilor de cele ale invitatilor. Puteti opta pentru aranjamente asezate pe capota masinii (prinse cu un sistem pe baza de ventuze sau magnet pentru a nu zgaria vopseaua), manerele portierelor sau oglinzile laterale.

Aranjamente prezidiu miri

Masa mirilor este in centrul atentiei pe toata durata petrecerii de la restaurant. Tocmai de aceea trebuie decorata in mod deosebit si mult mai fastuos decat restul meselor desi se va pastra combinatia si cromatica florala.

Se pot folosi diverse elemente decorative pentr decorarea mesei de prezidiu, precum lumanari de diverse marimi, litere ( Mr & Mrs, LOVE, initiale ale numelor mirilor), oglinzi pentru a da spatialitate, cutii cu diverse imprimeuri, voal, propsuri, boluri cu flori, margele etc.

Lumanarile scurte (stalp) de cununie pot deveni si ele elemente decorative si pot reprezenta o varianta excelenta de a economisi pentru bugetul alocat prezidiului. Modele de lumanari de botez (stalp) puteti vizualiza aici.

Aranjamente florale restaurant

In categoria aranjamentelor pentru restaurant sunt incluse pe langa aranjamentele pentru mesele invitatilor si diversi stalpisori, arcade si panouri, decoruri pentru mese de cocktail dar si pentru photo corner.

Stalpisori, arcadele si panourile sunt un mod elegant de a intampina invitatii la local. Panourile de la intrare pot fi decorate cu flori si personalizate cu prenumele mirilor, dar pot cuprinde si o lista cu modul in care se vor aseza invitatii la mese.

Aranjamentele pentru mesele invitatilor pot f realizate fie la baza mesei fie pe suporti inalti precum sfesnice, cilindrii sticla, pahare martini sau suporti din fier forjat. Acestea trebuiesc asortate cu designul locatiei unde are loc evenimentul. Pentru un decor detaliat puteti opta si catre lumanarele, pietricele decorative,petale flori, oglinzi etc

Decorul photo corner-ului este un must have atunci cand va doriti ca invitatii sa faca poze intr-un cadru aparte.