Buchet mireasa rustic
Buchet mireasa rustic
buchet mireasa flori roz
buchet mireasa frezii
buchet mireasa cu orhidee
buchet mireasa buchet nasa
Buchet mireasa flori galbene
Buchet mireasa culori paste
buchet mireasa buchet nasa trandafiri
Buchet mireasa rustic
buchet mireasa colorat
Buchet mireasa ravasit
Buchet mireasa pastel
Buchet mireasa flori primavara
Buchet mireasa cu rosu
Buchet mireasa flori roz
Buchet cununie flori albe
Buchet mireasa flori albastre
Buchet mireasa vintage

    Pe langa rochia de mireasa, pantofi, bijuterii, coafura, si multe altele, o atentie importanta trebuie acordata si pentru modelul de buchet de mireasa. De ce spun asta? Pentru ca asa cum cele mentionate mai sus vor fi atent analizate de catre invitati, cu siguranta va fi pentru ei o curiozitate si buchetul miresei.

    Un alt motiv destul de important este faptul ca va aparea destul de mult in pozele facute in acea zi. Peste ani, privind imaginile din album,si implicit buchetul miresei,cu siguranta va ramane o amintire draga.

Cum alegi buchetul de mireasa mult visat?

   Sunt multe criterii in functie de care poti face alegerea cea mai inspirata. 

In primul rand florile preferate.

    Aici ai o multitudine de variante. Poti alege dintre cele mai uzuale cum sunt trandafirii, orhideele, floarea miresei, frezii etc. pana la unele sofisticate de a caror denumire putini au auzit. Imi permit sa fac o gluma si sa enumar cateva: gloriosa, ozothamnus, proteea, helleborus, myosotis, skimmia, wax flower… si deja ma opresc, ca nu mai ne intelegem in romana. 😛

Buchet de mireasa
Buchete de mireasa buchete de nasa

Un alt criteriu ar fi culoarea preferata.

    Poti opta catre un buchet din flori albe sau nuante pastel daca esti o fire romantica si visatoare sau poti opta catre ceva colorat daca esti o fire mai tonica. Un sfat pe care il dau deseori mireselor este sa opteze catre un buchet cel putin usor colorat si sa evite buchetele de un alb imaculat. De obicei in poze buchetul nu iese in evidenta daca este pozat avand fundal rochia miresei. Pentru a pune in evidenta un buchet de mireasa dun flori albe, este important profesionalismul fotografului, dar si alte aspecte cum ar fi lumina naturala, decor etc. 

Buchet mireasa buchet nasa
Buchet mireasa buchet nasa

Tematica evenimetului este iar un criteriu esential.

    De exemplu nu poti avea un buchet diafan, pastel la o nunta cu influente rustice sau un buchet rustic intr-un cadru boem, shaby chic.

Buchet mireasa rustic
Buchet mireasa rustic

Locatia evenimetului.

    De exemplu, poti avea un buchet de mireasa cu influente marine, in nuante de alb/bleo, accesorizat cu scoici daca evenimentul tau se desfasoara pe malul marii. Faci nunta la o cabana? In mod sigur buchetul de mireasa ar fi potrivit sa fie realizat din flori specifice zonei.

Buchet mireasa din scoici
Buchet mireasa din scoici

Bugetul pe care esti dispusa sa il aloci pentru buchetul de mireasa.

    Este un aspect la fel de important. Un buchet realizat din cateva flori comune si verdeata in mod sigur nu este o avere. Dar daca vrei ceva mai special, va trebui sa iei in calcul ca va avea un pret pe masura. Dar asa cum am specificat si la inceputul articolului, buchetul este la fel de important ca si rochia, pantofii si alte accesorii.

    Probabil vei spune „sunt niste flori, care a doua zi se ofilesc”. Asa este, iti dau dreptate. Dar de a doua zi, rochia de mireasa sigur nu o vei mai imbraca, probabil acelasi lucru se va intampla si cu pantofii, bijuteriile, etc. Un singur lucru e cert. Din acea zi, in timp, iti vor ramane amintirile, imortalizate prin fotografii. Fotografiile sunt amintirea vie a modului in care ai aratat si cum ai fost accesorizata in ziua la care ai visat de mult.

    Pentru a-ti face alegerea cat mai usoara, mai jos poti vedea o parte din lucrarile mele. Daca iti doresti sa ne cunoastem si sa povestim mai multe imi poti scrie, folosind formularul de contact sau ma gasesti pe whatsapp la numarul 0724.10.88.51.

    In incheiere iti doresc „Spor la pregatiri!” si „Alegeri inspirate!”.

Related Images: