Buchet mireasa

Unul dintre cele mai importante accesorii asupra caruia viitoarea mireasa isi orienteaza atentia, se rezuma la doua cuvinte: buchet mireasa.

Alegerea lui nu este o misiune tocmai usoara pentru viitoarea mireasa, avand in vedere multitudinea de modele si culori ce pot fi alese. Intelegem perfect acest lucru si incurajam ca mireasa sa acorde o atentie sporita buchetului pentru ca, din experienta o spunem, este cel mai pozat, admirat si vizualizat de catre invitati, dintre toate aranjamentele realizate pentru nunta. Cel mai important sfat pe care il dam de cele mai multe ori viitoarelor mirese indecise este sa aleaga ce simt ca le reprezinta cel mai bine. Astfel, daca esti o mireasa romantica, visatoare pot opta catre un buchet mireasa in nuante alb, crem, roz, accesorizat cu dantela si bijuterii discrete sau daca dimpotriva esti o persoana tonica, mereu pusa pe glume, poti opta catre un buchet mireasa colorat in diverse nuante cat mai tari.

Si alegerea buchetului nasei poate da de multe ori batai de cap deoarece de multe ori nu se stie culoarea rochiei nasei. Pentru a face aceasta misiune mai usoara, venim in ajutorul mireselor si naselor cu idei, sugestii si propuneri care sunt in ton fie cu personalitatea acestora, fie cu preferintele florale sau cromatice.

Pentru a va face alegerea mult mai usoara, am creeat o galerie foto cu o parte din buchetele realizate de noi pentru miresicile si nasicile cu care am colaborat. Va invitam sa vizualizati galeria foto de mai jos. Pentru orice intrebari sau informatii in plus nu ezitati sa ne contactati.