Te-a cerut de soţie? Înainte de toate, felicitari! Îţi doresc să ai cele mai inspirate idei în planificarea nunţii tale!

    Dacă s-a dat startul pregătirilor de nuntă, îţi sugerez ca pentru început să-ţi alegi data şi culoarea (tematica) nunţii. Multe detalii în planificarea nunţii depind de aceste lucruri. Şi totuşi, data şi culorile alese se pot modifica în funcţie de localul ales şi de disponibilitatea acestuia pentru data nunţii tale. Discută despre alegerile făcute şi cu viitorul tău soţ pentru că este şi nunta lui!

    Dacă vrei să începi „cu dreptul”, caută informaţii despre planificarea nunţii prin reviste de specialitate sau pe internet. Sunt multe reviste şi site-uri care te pot ajuta să-ţi stabileşti un plan în ceea ce priveşte timpul dar şi bugetul alocat pentru organizarea nunţii! Pentru aranjamentele florale, te sfătuiesc să cauţi si să stabileşti cine ţi le va face cu 3-6 luni înainte de nuntă. Până la acest moment probabil ai stabilit culorile, locaţia şi data.

        Nu ştiu nimic despre flori… cum aleg?

    Nu-ţi face griji! Pentru asta am realizat acest site. Înainte de a ne întâlni te poti inspira de pe internet sau prin reviste cu privire la ce fel de buchet îţi place. Adu eventual poze cand ne vom întâlni. Sunt câteva modele de buchete şi pe acest site la care poţi să te uiţi şi să te inspiri în ceea ce priveşte design-ul precum şi informaţii despre florile şi aranjamentele pe care ţi le-ai dori.

        Ce ar trebui să am sau să aduc pentru prima întâlnire?

    Pentru prima noastră întâlnire, te rog adu un detaliu privind culoarea aleasă (dacă este posibil o panglică sau o bucăţică din materialul domnişoarelor de onoare, al rochiei tale dacă este posibil etc.), data nunţii tale şi locaţia şi o estimare a bugetului alocat pentru aranjamente florale. Dacă poţi, adu poze cu tipul de buchet pe care ţi l-ai dori, lumânările şi aranjamentele florale.

        Se mai pot face modificări dupa stabilirea detaliilor după prima întâlnire?

    Modificările sunt normale. Te înţeleg, ştiu foarte bine cum este şi mă strădui să fiu cât mai flexibilă pentru tine. Dacă vrei să faci modificări asupra pachetului convenit iniţial, acestea pot fi făcute cu până în 10 de zile înainte de data nunţii tale. Până în 10 de zile se pot face modificări la tipul de aranjament dorit şi la florile alese, dar bineinţeles că acest lucru depinde şi de disponibilitatea florilor pentru data nunţii. Din păcate, nu pot face modificări şi asupra pachetului ales, cu 10 de zile înainte de data nunţii.

        Cum plătesc?

    Plata se poate face cash . Pentru început, este necesară plata unui avans de 30% din valoarea pachetului pentru a putea lua în considerare comanda ta. Avansul poate fi rambursat integral cu până la 60 de zile înainte de data evenimentului şi 50% cu 30 zile înainte de eveniment. Pentru intervale de timp mai mici de 30 de zile, avansul nu mai poate fi rambursat. Diferenţa la valoarea pachetului convenit va fi plătită cu cel mult 3 zile înainte de eveniment.

1 COMENTARIU

  1. I do agree with all of the ideas you have introduced on your post. They’re very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too short for starters. May you please lengthen them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =