Avion din flori

Vreau sa fiu stewardesa

    In luna iulie, la Palatul Inspayer, a avut loc petrecerea Chic Stewardess Cocktail organizata de echipa Vreau sa fiu Stewardesa.

    Acest eveniment a fost unic in Romania si a avut drept scop reunirea intr-un singur loc  a unor traineri cu experienta in aviatie, reprezentanti ai unor companii aeriene importante, actuali si fosti insotitori de bord si nu in ultimul rand persoanele care vor să isi construiasca o cariera in domeniul aviatic.

    Un alt motiv de sarbatoare a fost si implinirea unui an de cand Anca Dumitrescu si Georgiana Ene si-au unit fortele pentru a creea proiectul Vreau sa fiu stewardesa.

    Ne-am bucurat foarte mult cand fetele au venit cu propunerea de a participa si noi la acest eveniment  prin ceea ce stim noi sa facem cel mai bine, aranjamente florale.  La randul lor au fost foarte incantate de ideea noastra de a realiza un avion din flori iar mesele de cocktail sa fie ornate discret cu floricele in vase care aveau imprimate harti pe ele.

Flori si harti
Aranjament cu harta

    In ceea ce priveste dimensiunea avionului din flori  precum si culorile care vor fi folosite la realizarea lui, am preferat sa fie surpriza. Rezultatul final a constat intr-un avion de aproximativ un metru lungime realizat din alb, portocaliu si albastru (culorile folosite pentru logo-ul proiectului).

Aranjament figurina avion
figurina avion

Fgurina avion petrecere

Echipa stewardese

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + nineteen =