Coronita trandafiri naturali
Coronita trandafiri naturali

Coronita flori naturale

    Un nou trend, care a inceput sa ia amploare in ultima vreme, in materie de accesoriile de par pentru nunti este CORONITA DE FLORI.

    Daca esti o mireasa boema, romantica, sensibila sau iti doresti lucruri indraznete, iesite din comun sau coafura ta include impletituri, bucle lejere poti opta pentru coronite de flori fie naturale, fie artificiale. Cu siguranta alegerea acestora in detrimentul clasicelor diademe vor fi de impact.

Coronita flori hartie

    Daca ai mai multe domnisoare de onoare la nunta ta, poti opta sa le faci si lor coronite si garantat vei avea o sedinta foto interesanta.

Coronite domnisoare de onoare

    Coronitele de flori, in special cele realizate din miresica si miresica sunt alegerea ideala daca la nunta aveti si fetite. Sunt foarte dragalase cu acestea, nu exista riscul sa se intepe sau sa le faca rau in vreun fel si cu siguranta ele se vor simti mici printese purtandu-le.

Coronita cu miresica si minirose
Coronite flori fetite

Coronita din flori naturale
Coronita de flori naturale

    Coronitele de flori naturale am realizat si pentru diverse sesiuni foto cu diverse tematici, fie in cadrul unor prezentari de moda din cadrul proiectului „Magic by Rita Muresan.

Sedinta foto maternitate
Sedinta foto winter beauty

        Pentru sedinte foto Beauty, Comercial, Fashion, Model’s Portofoliu, Maternitate etc. recomandam cu incredere echipa MB IMAGE.

Magic by Rita Muresan

Coronita Magic by Rita Muresan
Coronita de flori prezentare moda

Sursa: STEFAN OVIDIU FOTOGRAF.

 

 

 

LASATI UN COMENTARIU:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 1 =