Coronita flori

Un nou trend, care a inceput sa ia amploare in ultima vreme, in materie de accesoriile de par pentru nunti este CORONITA DE FLORI.

 Daca esti o mireasa boema, romantica, sensibila sau iti doresti lucruri indraznete, iesite din comun sau coafura ta include impletituri, bucle lejere poti opta pentru coronite de flori fie naturale, fie artificiale. Cu siguranta alegerea acestora in detrimentul clasicelor diademe vor fi de impact.

Daca ai mai multe domnisoare de onoare la nunta ta, poti opta sa le faci si lor coronite si garantat vei avea o sedinta foto interesanta.

Coronitele de flori, in special cele realizate din miresica si miresica sunt alegerea ideala daca la nunta aveti si fetite. Sunt foarte dragalase cu acestea, nu exista riscul sa se intepe sau sa le faca rau in vreun fel si cu siguranta ele se vor simti mici printese purtandu-le.

Coronitele de flori naturale am realizat si pentru diverse sesiuni foto cu diverse tematici, fie in cadrul unor prezentari de moda din cadrul proiectului „Magic by Rita Muresan.

 Pentru sedinte foto Beauty, Comercial, Fashion, Model’s Portofoliu, Maternitate etc. recomandam cu incredere echipa MB IMAGE.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *