buchet mireasa trandafiri
buchet mireasa trandafiri

    Teodora, o prezenţă delicată şi Ştefan un viitor soţ mereu cu zâmbetul pe buze, au fost mirii noştri în data de 31 mai.

Teodora & Stefan

    Cu Teodora am vorbit foarte mult initial prin email şi aşa am reuşit să stabilim foarte multe detalii înainte să ne cunoaştem personal. Chiar ne gândeam ce am mai putea discuta când ne vom întâlni. Şi am stabilit şi prima întâlnire… Ne-am dat seama că Teo şi Ştefan sunt acele persoane cu care poţi discuta orice, cu care nu te mai saturi de vorbă şi care prin simplitate te fac să te simţi extraordinar în prezenţa lor.

   Ca şi cromotică pentru nunta lor au optat pentru roşu şi alb, simbol al pasiunii dar şi al delicateţei. Buchetul Teodorei a fost realizat din trandafiri roşii Passion, lisianthus şi frezii albe cu parfum delicat precum mireasa.

    Naşa a avut un buchet simplu şi elegant de trandafiri şi frezii albe la care am folosit hypericum roşu pentru o pată de culoare, dar şi pentru a se asorta cu superba rochie.

    Lumânările de cununie au fost în ton cu buchetele şi cromatica aleasă. Mirilor le-au plăcut foarte mult lumânările sculptate pe care le furnizează prietenii noştrii de la Lumânări Dragstar.

    Sărbătorirea evenimentului a avut loc la Restaurantul Jubilee, sala L’Amour. Pentru înfrumuseţarea meselor invitaţilor am folosit aranjamente din trandafiri, lisianthus, crizanteme în aceleaşi nuanţe de alb şi roşu.

Dragii noştri vă muţumim că ne-aţi dat posibilitatea ca prin aranjamentele florale să fim alături de voi la cel mai important eveniment din viaţa voastră şi vă dorim CASĂ DE PIATRĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + ten =