… Despre fotografia de nunta si cum sa investesti in amintiri

  Astăzi mi-am propus să vorbesc în articolele mele despre fotografie. Mereu ceea ce fac eu a mers mână în mână cu fotografia şi aşa am reuşit să îmi prezint produsele cât mai eficient. Dar recunosc că dintotdeauna m-a fascinat fotografia de eveniment  fie ca a fost vorba de nuntă sau botez.

  Urmăresc cu drag lucrări ale unor fotografi talentaţi şi azi mi-am propus  să vorbesc despre cei de la Soulseeker, pe care ii recomand cu tot dragul.

  Soulseeker este o echipă de fotografi profesioniști de nuntă cu sediul în București. Oferă servicii de fotografie, precum fotografie de nuntă sau botez. Chiar dacă sunt fotografi de nuntă din București, sunt dispuși să călătorească în țară și peste granițe pentru a crea povești în fotografii. Voi doi sunteți pe cale să începeți cea mai provocatoare și plină de satisfacții trăire din viața voastră. Și a alege pe cineva care să capteze acea zi prin fotografie este o decizie mare.

  Soulseeker se axează pe servicii foto de nuntă de calitate superioară și sunt fotografi de nuntă internaționali. Le place să păstreze lucrurile casual, distractive și totul despre voi. Nu vă forțează să vă poziționeze în moduri inconfortabile și stufoase. Numai în acest mod vor putea să capteze un pic din dragostea pe care o împărțiți împreună.

  În timpul sesiunii foto vă ajută prin a vă poziționa și a vă crea emoții pentru a vă face să fiți confortabili în fața aparatului de fotografiat. Astfel încât să puteți încorpora atât momente clasice cât și naturale în ziua voastră specială. De la modul de a fotografia tradițional până la modul de fotojurnalism, captează instantanee într-un mod rapid.      Este important să găsești un fotograf ale cărui poze le iubești, dar noi credem că la fel de important este să găsiți pe cineva care scoate la iveală tot ce este mai bun în fotografiile voastre. După toate acestea ziua nunții tale este menită să fie o sărbătoare uimitoare. Probabil vrei un fotograf care să fie distractiv să fie în preajmă! Sunt iubitori de aventură, visători, artiști și ușor dependenți de cafea. Dă-le un loc cu o lumină bună și vor pierde ore întregi făcând fotografii.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.