Pentru nunta mea mi-am dorit să ofer invitaţilor mărturii deosebite care vor încânta prin aspect şi utilitate. Iniţial cam tot ce se găsea mi se părea comun. Apoi din pură întâmplare am intrat pe site-ul www.borcane.ro şi acolo am găsit diverse modele de borcănaşe care pot fi folosite pe post de mărturii la nuntă. M-au acaparat în mod deosebit modelul de borcan tip amforă grecească şi de asemenea preţul destul de atractiv (1.35 ron). Am făcut comandă pe site folosind formularul de contact.

     Având în vedere că am ales ca şi culori tematice pentru nunta mea alb şi roşu, m-am gândit că aş putea să folosesc această combinaţie de culori şi când vine vorba de mărturii. Şi cum aveam de gând să ofer câte o mărturie pentru fiecare invitat în parte (nu pentru familie aşa cum se obişnuieşte deseori) am ales să folosesc ca şi conţinut pentru mărturiile oferite doamnelor şi domnişoarelor miere de salcâm iar pentru domni… vişinată!!! 😉 Pentru alegerea conţinutului am luat în calcul şi faptul că au o perioadă de valabilitate foarte mare şi invitaţii le pot păstra mult timp. Apropos…mărturiile le-am făcut cam cu o lună înainte de nuntă.

     Pentru a căpăta un aspect festiv şi interesant am decis să îmbrac capacul borcănaşelor cu material. Pentru asta am folosit material şi panglici de satin de 1 cm, ace cu gămălie perluţe tip lacrimă, toate în culoarea alb şi roşu şi cel mai mult…RĂBDARE.

no images were found

     Pentru început am desenat cu ajutorul unui recipient rotund cercuri de 13 cm pe materialul de satin. După ce am terminat le-am decupat. Paglicile de satin le-am taiat la dimensiunea de 19 cm iar o parte din ele le-am facut fundiţe şi le-am prind căte un ac cu perluţă. Mai jos vedeţi rezultatul.

no images were found

no images were found

     Apoi cu rabdare şi puţină îndemânare (care oricum se capătă pe măsură ce lucrezi )am început să îmbrac capacul şi să ataşez şi fundiţele. Rezultatul se vede în imaginile de mai jos.

Dacă doriţi să vizualizaţi imaginile la o dimensiune mai mare daţi click pe acestea.

 

no images were found

 

no images were found

 

no images were found

     Aştept cu mare interes părerile voastre despre acest gen de mărturii pentru nuntă şi spor la lucru dacă vreţi să realizaţi şi voi mărturii handmade.

4 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu tine, draga mea….Mierea inca o mai am asa frumos ambalata, iar visinile le-am folosit anul acesta la un tort….Sa aveti mereu idei la fel de bune….

  2. O să ţi se pară probabil ciudat, dar ideea aceea de mărturii a plecat de la o discuţie cu tine. Bineînţeles că mi-a placut să personalizez totul şi am recurs la imaginaţie. Îmi place să îmbin utilul cu plăcutul aşa că au ieşit genul acela de mărturii. Mă bucur ca ţi-au plăcut, le-am făcut cu mare drag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 16 =