no images were found

    Pentru botezul finuţei ei Anisia Bianca, Cristina a dorit să aibă o lumânare deosebită şi veselă.

    Când Cristina m-a sunat şi mi-a spus ce model ar vrea şi anume o buburuză, m-am bucurat foarte mult pentru că de mult îmi doream să fac o astfel de lumânare. Este pentru prima dată când fac acest model, dar acest lucru nu m-a complexat, ba dimpotrivă m-a provocat să-l realizez. Împreună cu Cristina am stabilit multe detalii cu privire la aşezarea buburuzei pe lumânare, materialul care trebuie folosit, ş.a.m.d.

no images were found

no images were found

no images were found

    Lumânarea sculptată, cu lungimea de 80 cm, a fost achiziţionată de Cristina de la prietenii nostrii de la Lumânări Dragstar pe al căror site (www.lumanaridragstar.ro) puteţi găsi o mulţime de modele şi culori de lumânări.

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

…Şi pentru că ne-am bucurat de un succes răsunător cu acest model de lumânare revenim cu alte poze, cu celelalte surori buburuză 🙂

no images were found

6 COMENTARII

  1. Foarte frumoasa! Sincer, nu am mai vazut asa ceva pana acum, cu toate ca modele de buburuze mai sunt pe internet. Este cea mai frumoasa pe care o vad si credeti-ma ca nu o spun sa flatez. Imi place foarte mult! Felicitari, le meritati din plin!

  2. Foarte frumoasa este si a fost toata ziua de sambata si chiar a doua zi!!! Finuta mea Anisia a fost tare incantata! Parintii au spus ca este cea mai reusita buburuza dintre toate buburuzele 🙂 Se vede ca Irina a pus suflet cand a facut aranjamentul si a iesit ceva minunat si de neuitat. Iti multumesc inca o data si sa ai ocazia sa faci cat mai multe buburuze (si nu numai)!!! Revin cu poze, imediat ce le am.

  3. Întradevăr, pun suflet în tot ce fac şi îmi doresc ca fiecare lucrare de-a mea să iasă cât mai bine. Eu am o vorbă: „Dacă mie îmi place, sigur va plăcea şi clienţilor mei”. Spun asta, pentru că îmi plac lucrurile de calitate. Mă bucur că ţi-a plăcut Cristina, pentru mine este o mare satisfacţie să ştiu că am clienţi mulţumiţi de ceea ce fac. Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =