Lumanare baietel cu papion

Model lumanare botez cu papion

    În ciuda faptului că în ziua creştinării lui Eduard Andrei a fost iarnă în toată regula, cu viscol şi zăpadă din plin, botezul lui a avut o importanţă deosebită pentru naşi şi părinţi.

    Naşii au ales ca hăinuţe festive pentru eveniment un superb costumaş bleumarin cu papion aşa cum se cuvine unui adevărat domn (în devenire). Tocmai de aceea am decis ca şi lumânarea de botez să fie în ton cu alegerea naşilor şi astfel a fost accesorizată cu papion şi năsturaşi. Ca şi flori am optat pentru crizanteme de culoare alb şi albastre.

Model lumanare cu papion

    O altă variantă de culoare a aceluiaşi model a fost realizată pe visiniu. Motivul? Părinţii copilaşului sunt rapidişti. Noi ce să zicem decât… HAI RAPID!!!

Model lumanare botez Rapid

    Vă prezentăm şi varianta pe verde cu papion şi năsturaşi roşii, asortată perfect cu ţinuta aleasă de naşi pentru finunţul lor.

Model lumanare botez cu verde

       La cerere acest model poate fi personalizat în culoarea dorită.

Related Images:

2 COMENTARII

  1. Ma incanti de fiecare data cu lucruri foarte frumoase. Nu te cunosc personal, dar prin intermediul a ceea ce faci imi dau seama ca ai un suflet sensibil si ca iti place frumosul. Felicitari, este foarte frumoasa lumanarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 6 =