Nunta rustica
Nunta rustica

nunta rustica

    Pentru nunta lor, Ioana si Vad, si-au dorit ca totul sa se rezume la doua cuvinte: film si rustic.

nunta cu tema rustic

    Motivele pentru care au ales aceasta tematica au fost destul de simple: Vlad este regizor, iar Ioana a fost dintotdeauna incantata de nuntile rustice, iar culoarea preferata este galbenul. Faptul ca data nuntii lor a fost in vara a fost un mare plus, deoarece am optat pentru aranjamente realizate din flori de camp, spice de grau, margarete si crizanteme.

buchet nunta rustica

    Cocardele au fost realizate dintr-o crizantema alba, santini galben, spice de grau si floricele de camp si accesorizate cu sfoara de canepa si nasturi. Corsajele au fost realizate din aceeasi combinatie de flori si pentru prindere am folosit panglica de saten gabena.

cocarde nunta rustica

    Aranjamentul pe masina mirilor a fost de fapt compus din trei miniaranjamente realizate în forma de floare.

aranjament masina rustic
decor rustic masina

    Prezidiul mirilor a fost deosebit fata de ce se poarta in general, Ioana optand pentru sfere realizate din crizanteme si margarete.

aranjament rustic prezidiu
decor prezidiu

    Aranjamentele de pe mesele invitatilor au fost realizate din aceleasi flori ca si aranjamentele prezentate mai sus, unicitatea lor a constat in faptul ca am folosit sticle ca suport pentru flori, sticlele fiind accesorizate cu dantela, nasturi, panglica si sfoara de canepa.

decor masa invitati
detaliu aranjament
aranjament masa invitati

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    Imi puteti spune, va rog, cat ar costa un aranjament pt masa invitatiilor, ca acesta din poza(o singura sticla), cu alte flori (nunta va avea loc in aprilie, nu am preferinte la flori…doar ca as vrea sa fie galbene si albe si ca numar nu am idee:)
    Va multumesc,
    Alina Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =