PRETURI

     Inainte de a ne intalni ar fi bine sa te gandesti la ce buget ai fi dispus/a sa aloci pentru aranjamentele florale precum si celelalte servicii oferite, deoarece este normal ca la un eveniment sa existe si alte cheltuieli carora trebuie sa le acorzi atentie.

     Daca ti-ai facut o idee despre bugetul alocat ar fi bine sa iei in calcul si ce tip de flori ti-ai dori sa ai pentru aranjamentele dorite. Spun asta deoarece pe de o parte tipurile de flori alese pot influenta pretul (de exemplu pretul de achizitie al unei orhidee diferă de pretul unui trandafir sau a unei garoafe), iar pe de altt parte pretul pentru florile alese intr-un anotimp care nu este specific perioadei de vegetatie a florii respective, poate creste considerabil (de exemplu florile tale preferate sunt lalelele dar evenimentul tau are loc toamna, in luna septembrie).

     De asemenea un lucru esenţial de care va depinde preţul final al aranjamentului va fi şi dimensiunea acestuia. De exemplu un buchet rotund de mireasă realizat din aproximativ 9-12 trandafiri cu diamentrul de cca 18 cm va avea un preţ mai mic decât unul realizat din 20-25 trandafiri.

     In ceea ce priveste preturile pe care le-am afisat mai jos acestea sunt estimative deoarece am luat in calcul flori folosite in mod frecvent, care au preturi medii . Iti recomandam sa stabilim o intalnire pentru a putea vorbi despre acest aspect mai detaliat, astfel incat, impreuna sa gasim cele mai bune solutii in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

     Ca titlu informativ mai jos am postat cateva preturi:

     – buchet mireasa / nasa = preturi incepand de la 200 ron;

     – cocarde = preturi incepand de la 10 ron;

     – o pereche lumanari = preturi incepand de la 300 ron;

     – corsaje = preturi incepand de la 15 ron;

     – aranjament prezidiu = preturi incepand de la 100 ron;

     – aranjament mese invitati = preturi incepand de la 70 ron;

     – aranjament floral arcada = preturi incepand de la 100 ron;

     – aranjament masina = preturi incepand de la 100 ron;

     – lumanare botez = preturi incepand de la 120 ron;

     – aranjament cristelnita = preturi incepand de la 100 ron;

PENTRU COMENZI IN BUCURESTI, VOM DISCUTA IN PREALABIL DETALII PRIVIND LIVRAREA.

PENTRU COMENZI IN AFARA BUCURESTIULUI, LIVRAREA DIVERSELOR PRODUSE SE FACE PRIN CURIER. NU LIVRAM PRIN CURIER ARANJAMENTE REALIZATE DIN FLORI NATURALE.