Aranjamente de Vis
Aranjamente de Vis

Save the Date

    Dorinta viitorilor nostri miri, Gabriela si Mihai, a fost de a avea o sedinta foto haioasa si inedita inainte de nunta. Si cum se putea mai bine decat printr-o sedinta SAVE THE DATE sau logodna asa cum multi stiu… Zis si facut ! … Tocmai pentru ca nu s-a dorit a fi o sedinta foto banala, impreuna am gandit fiecare mic detaliu care ar putea face diferenta.

    Astfel piesa de rezistenta a fost corsetul realizat din flori naturale de catre echipa noastra la care au intervenit micile accesorii haioase care au dat un plus de originalitate sedintei foto… Pentru realizarea sedintei foto, postprocesare fotografii dar si montare filmulet de prezentare ne-am ocupat tot noi. Sa lasam pozele si filmuletul video „sa vorbeasca”, si daca v-a placut ce ati vazut si doriti ceva asemanator, nu ezitati sa ne contactati!

Corset flori naturale
Corset din flori naturale

Foto Save the Date
Foto haioase Save the  Date
Foto Logodna
Propsuri sedinte foto
Sedinte foto familie
Sedinte foto inedite
Sedinte foto by Aranjamente de Vis
Foto Aranjamente de vis
Foto evenimente
Sedinte foto evenimente
Oferte by Aranjamente de vis
Oferte evenimente
Sedinte foto personalizate
Aranjamente de Vis

    Suntem bucurosi sa va anuntam ca videoclipul realizat de noi a fost apreciat si de catre una dintre cele mai citite reviste si pagini de facebook din domeniul organizarilor de evenimente, Ghidul miresei. Va multumim!

Publicare Ghidul miresei

Related Images:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 20 =