TERMENE SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare

Pentru folosirea in bune conditii a websiteului se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Utilizarea acestui website este conditionata de acceptarea Termenilor si Conditiilor prezentate in sectiunea de Informatii.

Identitate si descrierea serviciilor oferite

Aranjamente de Vis este denumirea comerciala a „Florea Maria Irina PFA” cu sediul social in Bragadiru / Ilfov, str Ciresar nr.14, numar de ordine in Registrul Comertului: F23/177/2017, CUI 37332068, cont bancar deschis la ING Sector 6,Bucuresti, IBAN : RO73INGB0000999906911817.
www.aranjamentedevis.ro reprezinta un serviciu de comert online / electronic / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site prin formularul de contact, prin telefon sau prin email. Produsele comercializate prin intermediul websiteului sunt produse realizate in baza cerintelor clientilor nostrii.

Descriere termeni folositi

Vanzator – Aranjamente de Vis.
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda, folosind formularul de contact.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Aranjamente de Vis (electronic, telefonic, etc) care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client / Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).
Site – domeniul www.aranjamentedevis.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Drepturi si obligatii ale societatii

Intregul continut al websiteului, incluzand dar nu si limitat la poze, texte, produse, elemente vizuale, idei sunt proprietatea companiei. Puteti utiliza sau copia continutul websiteului exclusiv pentru a va ajuta sa plasati o comanda. Pentru orice alta utilizare sau reproducere va rugam solicitati acordul scris din partea noastra.

Daca ati observat pe site-ul www.aranjamentedevis.ro elemente care incalca dreptul la proprietate intelectuala, va rugam sa ne instiintati la adresa de email aranjamentedevis@yahoo.ro sau la numarul de telefon 0724.10.88.51

Accesarea websiteului este gratuita si nu necesita inregistrare. Websiteul este oferit clientilor in starea actuala iar compania nu garanteaza ca nu contine erori sau ca intregul continut este 100% corect si valid.

Ne rezervam dreptul de a modifica orice pret, date, informatii, coduri si termeni de pe website fara o instiintare prealabila. Datele, fotografiile si detaliile au caracter informativ si in anumite situatii absolut exceptionale pot exista diferente intre acestea si produsul finit.

www.aranjamentedevis.ro nu poate fi facut responsabil pentru nicio intarziere sau eroare rezultata din cauze independente de vointa sa. Exonerarea include, fara a se limita la, urmatoarele: erori de functionare a tehnicii de calcul, erori sau lipsa conexiune internet / telefon, acces neautorizat in sistemul websiteului, virusi informatici, accidente si cazurile de forta majora din legislatia in vigoare.

Produsele comercializate beneficiaza de garantie in baza .G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, atat timp cat nu constituie produse de tip perisabil – flori / plante. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 2 ore de la momentul receptiei produsului.

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.aranjamentedevis.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane. Termenii si conditiile www.aranjamentedevis.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul nostru, specificat mai sus. Daca nu se poate ajunge la o intelegere în termenul precizat anterior, litigiile se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Drepturi si obligatii ale clientului

Preturile afisate pe website contin Taxa pe Valoare Adaugata de 19%.

Clientul are obligatia de a nu furniza informatii false si de a nu intraina contul. De asemenea, clientul se obliga sa acceseze si sa utilizeze websiteul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor si termenului de livrare.

Prelucrarea datelor cu carcater personal

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa aranjamentedevis@yahoo.ro.

In cazul in care anumite date sunt obligatorii pentru buna desfasurare a activitatii (procesarea comenzilor si livrarea produselor) iar persoana vizata nu le pune la dispozitie, Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza si a nu onora comanda.

Comerciantul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, nu putem fi facuti raspunzatori in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Comerciantul va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Comerciant sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Comerciantul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere sa vi se confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere sa se rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere sa se inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere sa se inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa aranjamentedevis@yahoo.ro. Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Nu putem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Comerciantul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de site in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor site-ului, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.aranjamentedevis.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelora care au initiat aceasta actiune.

Politica Cookie

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Navigand pe acest website, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.