NUNTA

   Esti in cautarea unor buchete de mireasa sau nasa deosebite pentru nunta ta de vis?

  Aici gasiti cele mai frumoase si deosebite buchete de mireasa, de nasa sau domnisoare de onoare, lucrate cu mult profesionalism din flori mereu proaspete. 

   Nu stii inca ce model de buchet de mireasa ti s-ar potrivi? Nimic mai simplu. Iti suntem alaturi si te putem consilia astfel incat tu sa faci cea mai buna alegere. 

Lumanarile de cununie, denumite popular si lumanari de nunta sunt nelipsite la ceremonia religioasa.

Pentru a stabili modelul catre care doriti sa optati ar trebui sa stiti ca acestea au lungimi cuprinse intre 30-40 cm (lumanarile stalp) si 160 cm (cu tija de lemn pe interior si grosimea de 5-6 cm) . In functie de lungimea pe care ati ales-o, se pot alege diferite modele de aranjamente pentru a decora lumanarile, fie mici buchetele (in special pentru lumanarile scurte), fie model sfera, pe o parte sau ghirlanda infasurata .

Daca alegeti lumanarile scurte tip stalp pe langa faptul ca sunt usor de transportat, pot deveni si obiect decorativ pentru prezidiu. Puteti vedea cateva idei aici. Nu recomandam in mod deosebit lumanarile foarte lungi de 140-160 cm din cauza greutatii acestora dar si a dificultatii cu care pot fi transportate de catre nuntasi.

Un alt criteriu de care va trebui sa tineti cont este acela ca, in general, florile trebuiesc alese in functie de florile folosite in buchetele de mireasa si nasa.

Aranjamente florale restaurant

In categoria aranjamentelor pentru restaurant sunt incluse pe langa aranjamentele pentru mesele invitatilor si diversi stalpisori, arcade si panouri, decoruri pentru mese de cocktail dar si pentru photo corner.

Stalpisori, arcadele si panourile sunt un mod elegant de a intampina invitatii la local. Panourile de la intrare pot fi decorate cu flori si personalizate cu prenumele mirilor, dar pot cuprinde si o lista cu modul in care se vor aseza invitatii la mese.

Aranjamentele pentru mesele invitatilor pot f realizate fie la baza mesei fie pe suporti inalti precum sfesnice, cilindrii sticla, pahare martini sau suporti din fier forjat. Acestea trebuiesc asortate cu designul locatiei unde are loc evenimentul. Pentru un decor detaliat puteti opta si catre lumanarele, pietricele decorative,petale flori, oglinzi etc

Decorul photo corner-ului este un must have atunci cand va doriti ca invitatii sa faca poze intr-un cadru aparte.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.