Despre noi

 

Cine suntem?

 Aranjamente de Vis este un proiect de suflet , pornit in 2012, cu mult entuziasm si pasiune pentru frumos si zambete. Am inceput cu pasi timizi, dar increzatori in lumea frumoasa a decoratiunilor cu flori naturale pentru nunti si botezuri.

   An de an, cu dedicare, seriozitate si implicare 100%, am cunoscut clienti care ulterior au revenit si ne-au recomandat si cunostintelor lor. Cu multi dintre ei am legat prietenii iar acest lucru pentru noi a fost un mare imbold sa ne continuam frumosul vis si cu fiecare experienta capatata sa ne propunem sa fim din ce in ce mai buni.

Ce facem in prezent?

    Pe langa decoratiunile cu flori naturale (buchete mireasa, nasa, coronite din flori naturale, lumanari de nunta si botez, decoratiuni fastuoase pentru restaurant etc.), am dat o importanta deosebita si articolelor handmade, astfel ca am ajuns sa facem:

✅ cutii de lemn personalizate pentru trusouri;

✅ tavite si seturi de mot pentru petreceri de 1 an;

✅ cutii de dar din lemn pentru nunta si botez;

✅ pahare decorate pentru miri;

✅ diverse cadouri personalizate pentru barbati, femei sau ocazii speciale;

   Si ca un plus, pentru ca am avut clienti care isi doreau sa ia de la noi cam tot ce este necesar pentru botez, practic sa le facem un pachet complet, ne-am orientat sa introducem si o gama foarte diversificata pentru trusouri de botez brodate, personalizate conform dorintelor fiecarui client in parte.

Irina-Aranjamente de Vis

 Si pentru ca ne plac provocarile si fiecare propunere venita din partea clientilor nostrii este foarte importanta pentru noi,incepand cu 2020 am acordat o importanta deosebita si pentru decoratiunile cu baloaneCu aceasta ocazie am creat decoruri spectaculoase pentru:

✅ petreceri gender reveal

✅ petreceri de botez

✅ petreceri de mot

✅ petreceri aniversare si petreceri de majorat

✅ petreceri de absolvire

✅ nunti si muuulte alte ocazii.

Ce planuri de viitor avem?

Ne propunem sa va fim alaturi in cele mai importante momente din viata dumneavoastra, sa legam noi prietenii, sa colectam cat mai multe zambete si sa transformam cat mai multe vise in realitate.

Asteptam cu drag sa ne cunoastem mai bine!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.