Comenzile cu produse perisabile (aranjamente cu flori natural de exemplu) efectuate din Bucuresti sau Ilfov si care au o valoare mai mare de 500 lei se pot livra gratuit prin transport personal al Aranjamente de Vis.

 Daca nu impun asambalari la locatie (de exemplu aranjament cristelnita botez, decoratiuni cu baloane / flori) , livrarile se fac de obicei in seara dinaintea evenimentului. Daca se doreste in mod expres livrarea unor produse in ziua evenimetului, detaliile cu privire la livrare se stabilesc telefonic. In afara de livrarea prin transport personal al Aranjamente de Vis, se poate folosi si serviciul de transport pus la dispozitie de Uber.

In cazul comenzilor plasate din alte zone decat Bucuresti si Ilfov, livrarea produselor comandate se face prin curier rapid intr-un termen de 3-8 zile lucratoare. Exceptie prezinta comenzile care contin produse ce necesita manopera speciala (de ex. Lumanari personalizate, trusouri brodate etc.), caz in care va vom contacta telefonic si va vom comunica un termen de livrare.

Costul de transport se calculeaza individual pt fiecare comanda in functie de greutatea produselor comandate si distanta de livrare fata de cea mai apropiata filiala Fan Courier din zona fiecarui client. Inainte de lansarea comenzii iti poti estima costurile de transport folosind aplicatia Fan Courier.

 ATENTIE: In cazul in care codul postal introdus este gresit, si estimarea va fi gresita! Daca nu iti cunosti codul postal corect, il poti afla aici: www.coduripostale.ro !

Costul de transport ti se va factura direct de catre firma de curierat cu care colaboram, adica Fan Courier si il vei achita direct agentului de curierat care iti livreaza comanda. In functie de distanta de livrare si volumul comenzii, costul transportului incepe de la suma minima de 25 lei.

Comenzile primite vineri dupa ora 12.00 se considera intrate lunea urmatoare dimineata la ora 8.30.