100,00 lei

Acest „produs”, AVANS 100, este operat prin intermediul procesatorului de plati Netopia Payments si va ajuta sa achitati suma necesara pentru startul comenzii dvs. fara a mai face un drum la una din sucursalele Bancii ING. Daca, totusi, doriti sa faceti plata prin banca, aveti in TERMENI SI CONDITII, datele firmei si conturile necesare. 

IMPORTANT! Va rugam sa ne specificati detalii despre comanda pe care o achitati (unde a fost plasata – telefonic, pe pagina oficiala de facebook sau pe site; pe ce nume a fost plasata, eventual si in ce consta)

  1. Comenzile ce constau in decoratiuni cu flori naturale se plaseaza cu minim 10 de zile inainte de data evenimentului, livrarea urmand sa se faca in conditiile stabilite de ambele parti, dupa ce ati facut dovada platii avansului.
  2. Comenzile facute pe partea de decoratiuni si alte articole non-florale se plaseaza cu minim 30 de zile inainte de data evenimentului, livrarea urmand sa se faca in conditiile stabilite de ambele parti, dupa ce ati facut dovada platii avansului.
  3. Avansul reprezinta suma materialelor folosite si a obiectelor personalizate  si alte metode de prelucrare, restul de plata se va efectua la curier in sistem ramburs.
  4. Dupa achitarea avansului, clientul poate renunta sau aduce modificari la comanda in maxim 48 h, anuntand in scris pe mail, facebook, whatsapp sau sms intentia. Ulterior produsele se personalizeaza si avansul nu va mai putea fi restituit. Obiectele personalizate la cererea expresa a cumparatorului vor fi expediate catre adresa mentionata de acesta la plasarea comenzii.
  5. Eventualele reclamatii (greseli la grafica, masura necorespunzatoare, etc) se anunta in maxim 24h de la primirea coletului, pentru a avea timp de refacere si reexpediere.
  6. Produsele perisabile nu pot fi rambursate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avans 100”

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.